Дома > Вести > Решение

Билети и контрола на пристап

2021-12-09


Goldbridge RFID Ticketing решението за јавни настани како што се концерти фестивали и спортски настани е докажано успешна RFID апликација. Тоа значително го забрзува процесот на издавање билети, обезбедува јавна безбедност и го олеснува управувањето со настани.

Компоненти
РФИД систем за издавање и продажба на билети
Систем за пријавување и надзор
Информативен систем за посетители
Систем за статистика и анализа
Систем за одржување
Он-лајн систем за регистрација

Карактеристики
Овозможете сеопфатно следење и управување во реално време
Елиминирајте го фалсификувањето билети и затајувањето на билетите
Обезбедете статистички информации за јавни настани
Подобрете го задоволството на клиентите
Максимизирајте го повратот на инвестицијата (ROI)

Придобивки
Со развојот на РФИД технологиите, системите за издавање билети Голдбриџ базирани на РФИД технологијата нудат ветувачки бенефиции во однос на старите системи за издавање билети, вклучувајќи:
Безбедност - РФИД технологијата претставува медиум за тарифи што е потешко да се фалсификува, намалувајќи ја злоупотребата на билетите, како што е затајување на билетите и фалсификување медиуми.
Доверливост - RFID штиклирањето се карактеризира со минимални дефекти на системот и висок степен на точност во сметководството за платените цени. РФИД картичките/билетите и фиксните читачи од Голдбриџ можат да работат во електрично опкружување кое бара вибрации од бучава.
Погодност – Бесконтактните РФИД картички/билети нудат голема погодност за корисникот. Картичките/билетите може да останат дури и во џебовите или паричниците на чантите на корисниците.


We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept