Дома > Вести > Топла тема

Sensormatic ослободува SaaS Loss-Prevention and Inventory-Management System

2021-12-08

02 јули 2019 година –


Нудејќи, како што го нарекува, лесно распоредливо и размерено решение за управување со залихи, технолошката компанија Sensormatic објави верзија софтвер како услуга (SaaS) на својата софтверска платформа базирана на облак TrueVUE. Системот ја користи технологијата за да сними податоци за стоката додека се прима, прикажува и продава, и кога излегува од продавница. Во решението може да се додадат и други функции и технологии, како што е Bluetooth Low Energy (BLE), за да се следат движењата на купувачите и да се обезбеди видливост на сообраќајот.

Системот SaaS TrueVUE е дизајниран да им овозможи на бизнисите брзо да изградат глобално решение за управување со залихи, кое може да се размери како што расте компанијата или синџирот на снабдување, според Брент Браун, потпретседател на фирмата и генерален менаџер за глобална интелигенција за залихи.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept